Les Preses

LES PRESES | REG. 272

La Casa de Colònies de Les Preses, es troba situada a la Vall d’en Bas, en un extrem del poble de Les Preses, en ple Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa. A només 4 Km d’Olot, a prop de la Fageda d’en Jordà, els volcans, Santa Pau, etc. Transport públic. Accés asfaltat fins davant la casa. A només 1 hora de Barcelona i 35 minuts de Girona.

És una casa dedicada a colònies, públic familiar, turisme de caps de setmana i grups en general que busquen un allotjament acollidor des del qual conèixer comarca de la Garrotxa. Ubicada al costat de la Via Verda de la ruta del Carrilet (Olot-Girona) L’excel·lent situació i fàcil accés, permet un ampli ventall d’activitats per fer a la zona, siguin passejades a peu o en bicicleta, també a cavall o amb rucs, excursions guiades, etc. Oferim també lloguer de BTT i guies i monitors titulats del Parc Natural.

La casa disposa de 7 habitacions de 8 places, 1 habitació de 4 places, sala de professors, bonic menjador amb llar de foc i TV. Dues sales d’activitats: una dins la casa i l’altre a la caseta de fusta del jardí. Tota la casa te calefacció i wifi.

Exteriors hi trobareu un bonic jardí amb arbres, sorral, camp de futbol i volei. La piscina està a 200 metres de la casa (municipal) i també a prop teniu el poliesportiu, camps de futbol reglamentaris, zones lúdiques, etc.

Per a grups escolars disposen de programes pedagògics adequats a cada nivell.