CERCADOR
ENLLAÇOSCONTACTE
Agrupació Cases de Colònies de la Garrotxa | info@coloniesgarrotxa.com  |  Tel. 678 796 480  //  972 265 294
PRESENTACIÓ
INSTAL.LACIONS
ACTIVITATS
SITUACIÓ
@
 MAS COROMINA   Casa de Colònies - Escola de Natura - Vulcanisme - Crèdits de Síntesi
Telèfon: 678 796 480
Email: info@coloniesgarrotxa.com

Mas Coromina és una masia de principis del segle XX. A les façanes, podreu constatar-hi una barreja d'estils arquitectònics, àrab, rus, xinès, així com una porta d'estil típicament gaudinià. Des de Mas Coromina, situada a La Vall de Bianya, a la Garrotxa, podreu moure-us amb facilitat i visitar llocs d'interès paisatgístic com la zona Volcànica de la Garrotxa o bé poblacions com Olot (a 7 km), Santa Pau i Castellfollit.

La casa de colònies Mas Coromina disposa de 86 places en total  (amb 3 places accessibles) distribuides en habitacions de diferents capacitats de 22, 14, 10, 8 i 6 places. Té un menjador ampli amb capacitat per 90 persones, camp de futbol, de bàsquet, piscina, sales per a tallers, gran zona de lleure exterior, etc.

A més a més, al costat de la casa de colònies hi ha una masoveria, d'unes 26 places per a turisme rural, amb habitacions familiars, amplis zones de relax i menjadors, balconada, espais exteriors, etc...

Podeu rebre un pressupost ajustat a les vostres necessitats emplenant el formulari en l'apartat de reserves del desplegable.
Moltes gràcies

+ fotos |  1  | 
Telèfon: 678 796 480 - Email: info@coloniesgarrotxa.com