CERCADOR
ENLLAÇOSCONTACTE
Agrupació Cases de Colònies de la Garrotxa | info@coloniesgarrotxa.com  |  Tel. 678 796 480  //  972 265 294
PRESENTACIÓ
INSTAL.LACIONS
ACTIVITATS
SITUACIÓ
@
 MAS PINADELLA   Casa de Colònies - Granja Escola - Natura - Vulcanisme
Telèfon: 678 796 480
Email: info@coloniesgarrotxa.com

Mas Pinadella es un antic mas rural completament restaurat i condicionat com a casa de colònies, per a estades de sortides escolars, turisme rural, estades familiar, colònies, caps de setmana, tallers específics, estades mediambiental, visites guiades al Parc Natural de la zona volcànica de La Garrotxa, cursets, rutes,...

Està oberta tot l'any i funciona en règim de pensió completa, mitja pensió ó sols dormir i esmorzar. També es pot llogar la casa amb exclusivitat.

Està legalitzada amb el nº 261 per la Secretaria General de Joventut. Es una entitat d'educació ambiental inscrita en el cens del Departament de Medi Ambient.

Està reconeguda per el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa com a entitat col·laboradora.

Mas Pinadella funciona com a casa de turisme rural els caps de setmana, els ponts i les vacances, disposa d'habitacions de diferents capacitats.

L'equipament de Mas Pinadella consta de la casa principal, els serveis, la masoveria, la granja escola, els horts i camps, la piscina, els prats i terrenys d'acampada i els boscos de la finca. Té una capacitat total de 80 places.

La planta baixa consta de rebedor, menjadors, sala d'estar amb llar de foc, dos sales tallers, aula d'audiovisuals, cuines i accés als serveis.

Al primer pis hi ha els dormitoris de 20, 16, 10, dos de 9 i dos de 8 places respectivament. Lavabo i WC.

Els serveis constant de : 8 lavabos, 7 WC, 6 dutxes. Calefacció central, aigua calenta, telèfon i servei mèdic (a 5 min,).

La granja escola consta d'un mòdul d`apicultura, l'estable per els cavalls i les vaques, el picador per l'equitació, els coberts per a els porcs i el galliner.

El terreny d'acampada té punts d'aigua i llum. La piscina es oberta de juny a setembre. Hi ha riu molt aprop.

Podeu rebre un pressupost ajustat a les vostres necessitats emplenant el formulari en l'apartat de reserves del desplegable.
Moltes gràcies
+ fotos |  1  | 
Telèfon: 678 796 480 - Email: info@coloniesgarrotxa.com