Activitats escolars

VISITES GUIADES

Itineraris pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, excursions als volcans i estudi del vulcanisme al volcà Croscat, Santa Margarida, Can Tià i altres cons volcànics, rutes geobotàniques per la Fageda d’en Jordà, i visites guiades a les viles medievals de Besalú i Santa Pau.

TALLERS

A les Cases de Colònies podeu realitzar una amplia varietat de tallers i activitats per aprendre de forma educativa i divertida: elaboració de carbó, construir un tamboret, fer d’apicultor, caixes nius per a ocells, elaboració d’embotits i pizzes, fabricar espelmes i ungüents, granja d’animals, i molt més. Cada casa de colònies ofereix el seu ventall propi d’activitats.

COLÒNIES AMBIENTADES

Per alumnes d’educació infantil i primària us proposem unes colònies ambientades, on els més petits gaudiran d’una estada plena d’aventures i diversió amb molta imaginació: indis, pirates, pallassos, la vida a pagès i la terra de volcans. 

ESPORTS D’AVENTURA

Us proposem unes colònies amb activitats d’esports d’aventura gaudint en plena natura: rutes BTT per la Via Verda, escalada en roca, ràpel, rutes a cavall, tir amb arc, trekking i rutes d’orientació, amb tots els ingredients per gaudir d’una estada del tot inoblidable.