El Rourell

LA VALL D'EN BAS | REG. 277

La casa de Colònies El Rourell està situada en un paratge privilegiat de la Vall d’en Bas, al costat del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. A només 1 hora de Barcelona, a 25 minuts de Vic i a 40 minuts de Girona, per carreters bones, sense corbes. Accés amb autocar fins davant la porta.

Ofereix un ampli ventall d’activitats i propostes per realitzar al vostre ritme, en un paratge tranquil, en estret contacte amb la natura i amb la voluntat de que la vostra estada sigui inoblidable. L’entorn de la Casa de Colònies El Rourell us permetrà gaudir de grans esplanades d’herba amb zona d’acampada, de la piscina, del camp de futbol, de la pista de bàsquet, del camp d’aventura, d’una àrea de pic-nic, etc.

El Rourell és una casa còmoda i funcional, tota en planta baixa, sense perills ,ideal per a nens de totes les edats. Disposa de 128 places ampliables, distribuïdes en dos blocs, amb tots els serveis a cada bloc: menjador, habitacions, banys , dutxes i accés.

La sala central de la casa te capacitat per a 180 persones i disposa de 2 TV, ventiladors, cambra frigorífica a disposició dels clients. Tota la casa te calefacció i wifi. Al exterior hi ha una caseta de fusta que serveix com a sala de professors i zona polivalent. Casa adaptada.

Cuina pròpia amb menjars casolans i cuina de proximitat. Dietes especials.

Colònies i turisme familiar, àpats per a grups i tot tipus de celebracions.

Partint de la casa podeu iniciar itineraris senyalitzats o resseguir en bici el carril de la Via Verda, el Camí de Sant Jaume o anar-vos a banyar als gorgs. Tot un ventall de possibilitats. Lloguer de BTT, transfers i servei de guies i monitors titulats del parc natural.

Per a grups escolars disposen de programes pedagògics adequats a cada nivell. Colònies ambientades, d’aventura i treballs de síntesi.