La Comademont

BATET DE LA SERRA | REG. 411

La Comademont és una masia pairal restaurada del segle XIII, està situada a la població de Batet de la Serra, a pocs minuts del centre d’Olot, ubicada dintre el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, envoltada de boscos, prats i camps de conreu. A més disposa d’un jardí i de grans esplanades per a jocs, amb vistes als Pirineus.

La casa de Colònies La Comademont disposa d’habitacions àmplies amb lliteres i diferents capacitats, a més de dues de dobles amb bany complet, una sala gran amb parquet de fusta per a tallers varis,i diferents sales polivalents, biblioteca i sala de jocs, amplis camps oberts amb vistes als Pirineus, piscina, etc…

Estan especialitzats en cuina vegetariana i macrobiòtica, i també ofereixen cuina de la zona i totalment casolana.

És una casa de colònies totalment adaptada i condicionada per realitzar a més a més de colònies, turisme alternatiu amb tallers i cursos per a adults, com yoga, tai-chi, dansa del ventre, meditació, dansa africana, Teràpia de Gestalt, etc.. També es poden organitzar tot tipus d’events com menjars d’empresa, comiats de solter, menjars familiars, reunions esportives, qualsevol celebració, etc..