L’agrupació

La Garrotxa, comarca acollidora, càlida i viva

Des de l’Agrupació de Cases de Colònies de la Garrotxa ens agradaria que desprès de navegar pel nostre espai web, tot allò que heu vist sigui del vostre interès i que us desperti les ganes de visitar la nostra comarca de La Garrotxa.

La Garrotxa és plena de natura i encants paisatgístics únics a Catalunya, una comarca acollidora, càlida i viva on podreu gaudir d’una estada senzilla a qualsevol de les nostres cases de colònies.

Una comarca plena d’història catalana, de tradicions populars, i d’interès artístic i cultural.

Cases de colònies de la Garrotxa

Les cases de colònies de La Garrotxa són equipaments aptes per acollir tant colònies escolars, com esplais, grups de famílies o d’amics, estades esportives o culturals, estades diürnes o activitats de ple contacte amb la natura i envoltades pel Parc Natural de La Zona Volcànica de La Garrotxa i l’Alta Garrotxa.

Situades a llocs amb encant, les cases de colònies de la Garrotxa són generalment antigues masies restaurades que conserven un esperit acollidor de la seva gent .

A més a més del meravellós paisatge que ens envolta, com és La Garrotxa, afegim que a les nostres cases de colònies s’hi ofereix cuina casolana i amb productes de proximitat.